Samla ditt metallskrot och sälj det i Stockholm

Det blir ofta små metalldelar över när man reparerar. Om man samlar ihop allt så kan man sedan sälja det till ett företag i Stockholm som köper metallskrot.

När man börjar leta så finns det metall som inte används på många ställen. Trädgårdsmöbeln som blivit för gammal har förmodligen en hel del metalldelar. Gamla vattenledningar var ofta tillverkade av koppar, och kanske det ligger kvar ett par årklykor av järn i sommarstugan.

Börjar man samla och leta så kan det faktiskt ge en hel del extrapengar. Det är dessutom lätt att sälja metallskrot om man vänder sig till rätt köpare. Som med så mycket annat så finns det en app också för metallskrot vilket gör det enkelt och snabbt att förvandla det som annars bara ligger och skräpar till pengar.

Företag som hämtar upp ditt metallskrot i Stockholm

Appen är naturligtvis gratis. När du laddat ner appen så får du instruktioner om hur du ska gå vidare. Den metall som går att sälja är aluminium, koppar, järnskrot, mässing och koppar. Du sorterar bara metallen och tar bort rester av plast, textil eller smuts. Därefter tar du ett kort på det du vill sälja.

För att göra det riktigt enkelt så kan företaget som köper metallskrot komma hem till dig och väga metallen. Därefter får du betalt enligt gällande marknadspris. När detta är klart hämtar de upp skrotet. Företag som arbetar med att återvinna metallskrot i Stockholm gör alltså både dig och miljön en tjänst.