Livscoach

Livscoaching i Stockholm

Livet är inte alltid en dans på rosor. Ibland går man vilse och ibland möts man av stora hinder. Då är det viktigt att man hittar tillbaka till rätt bana och ser till att överkomma hindren. Men det är ofta lättare sagt än gjort. Därför kan det vara en mycket bra idé att få professionell handledning i form av livscoaching.

Vad kan en livscoach göra för dig?

En livscoach kan hjälpa till på en rad olika sätt. Nedan ger vi två exempel på vad en livscoach kan göra för dig:

  • Ge dig nya insikter. Det är en livscoach jobb att se till dig och din specifika situation för att kunna ge dig de insikter du behöver för att komma vidare och nå dina mål. Att komma till insikt om dina problem och vad du behöver förändra är det naturliga första steget mot förbättring.
  • Skapa de bästa förutsättningarna för att du ska göra framsteg. Man kan säga att livscoachen finns där för att ledsaga dig i rätt riktning, men det är du och ingen annan som kan ta själva stegen mot ditt mål. Därför hjälper livscoachen till att göra upp en plan för hur du på bästa sätt ska nå dit du vill. Därefter följer hen med dig på vägen tills du känner att du är redo att fortsätta ensam.  

Vad bör man tänka på inför valet av livscoach i Stockholm?

Då livscoach inte är en skyddad titel kan vem som helst kalla sig för livscoach, och det finns ett stort utbud av livscoacher i Stockholm. Därför är det bra att kika på vilken utbildning livscoachen man är intresserad av har i bagaget. På så sätt kan man vara säker på att livscoachen har “lite kött på benen”. Lycka till!