Tandvärk från ingenstans

De som har haft tandvärk vet också hur hemsk den känslan är. Den suddar ut verkligheten och är inget man önskar någon. Om den bara dyker upp kan man behöva åka akut till en tandvårdsklinik.

Att ha tandvärk kan vara något av det värsta som finns. Inte ens en skön promenad på hisingen eller en kul dag på Liseberg kan få en Göteborgare med tandvärk att glömma smärtan. Ibland kan det räcka med en smärtstillande tablett för att lindra det värsta. Men i längden är det ingen bra lösning. Det finns bara en bra lösning om man har tandvärk och det är inte att dra ett Kålle å Ada-skämt. Det är helt enkelt att uppsöka en klinik för akut tandvård i Göteborg. Det går inte alltid att vara en go gubbe och vänta på att ens ordinarie tandläkare ska ha tid.

Även obekväma tider

Det finns de tandläkare i Göteborg som har öppettider utanför vanlig kontorstid. De har öppet sju dagar i veckan – och även de röda dagarna. Detta gör att om du får tandvärk, eller skadar någon tand, så finns det tandläkare som är redo att ta emot dig. Att låta en tandvärk fortgå är bara dumt. Det blir bara värre. Lika bra att få det ordnat så fort som möjligt. Det är också ett mycket gott råd att regelbundet gå till tandläkare för kontroll, så att tandvärken inte ens dyker upp från första början. Och promenaden över hisingen blir alltid ett utsökt och avkopplat nöje.